BMBA b.v.

Wij gaan verder waar anderen stoppen

Over ons  

 

De medewerkers van BMBA b.v. houden zich dagelijks bezig met het plaatsen van badkamers, keukens, dakkapellen en alles wat de klant maar vraagt. Vanwege de veelzijdigheid van onze medewerkers kunnen wij u bijna altijd van dienst zijn bij uw opdracht. Mocht het toch een keer voorkomen dat wij niet de expertise in huis hebben om een specifieke opdracht goed te kunnen uitvoeren, bellen wij gewoon een van onze collega's  die wel de expertise heeft om uw klus te klaren.

U staat als klant centraal in de aanpak van uw project, u heeft een bepaalde wens en beeld over het project dat we gaan aanpakken en wilt uiteraard het beste resultaat dat mogelijk is.
BMBA zal proberen een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van hetgeen u graag wilt en zal u regelmatig raadplegen of informeren over de beste aanpak van uw project. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat uw project word voltooid zoals u het in gedachten heeft.

"Samen kunnen wij uw wensen laten uitkomen."


Naast alles wat wij doen op het gebied van bouw, afbouw en verbouw, kunnen wij u ook van dienst zijn op het gebied van specialistische reiniging. U kunt dan denken aan het onderhouden van uw vloeren, meubels reinigen en gevelreiniging maar ook een algehele opleveringsschoonmaak na de klus.
Al onze medewerkers hebben dus ook de ervaring om uw woning na de opdracht weer spik en span op te leveren.


"Complete dienstverlening volgens uw wensen"